Modelteken Marathon Zwolle


PERSBERICHT 

 Op zondag 15 september is er in Zwolle een marathon modeltekenen georganiseerd door de Zwolse kunstenares Tali  Farchi  samen met de Amerikaanse kunstenaar Royce Deans. Tali Farchi en Royce Deans werken samen in hun internationale online galerie de “ ArtisTTable” www.artisttableonline.com   Deze maand komt ArtisTTable in Zwolle met een nieuw initiatief: de modelteken marathon.  Op zondag 15 september  van 10:00 tot 18:00 organiseren Royce en Tali een marathon modeltekenen, met twee modellen op twee verschillende podia. Elke twee uur wisselen de  modellen. Er zijn pauzes gepland voor kunstenaars en modellen.  Ezels en tafels zijn beschikbaar. De ArtisTTable verzorgt koffie, thee en lichte snacks gedurende de dag,  dus het enige dat je mee hoeft te brengen zijn je kunstmaterialen en lunch.  Na de marathon om 20:15 geven Tali en Royce hun performance “live painting to live music”   De live muziek wordt die avond verzorgd door  “The Pathetic ”.   Een band jonge musici uit Zwolle  met   Tim Overkempe op Gitaar en lead vocal,  Chris van Beek  op  Drums, en Lars Holm op Basgitaar en backingvocals. Zij omschrijven zichzelf als ze beschrijven zichzelf als een jonge, frisse punk-pop band".

    Luister vast naar hun muziek op hun facebookpagina the pathetic of ga direct naar https://www.facebook.com/ThePatheticOfficial/app_178091127385                                                  

  Meer informatie en toegangskaarten voor de marathon en/of de voorstelling  zijn verkrijgbaar  via Tali Farchi  tel: 0624903316 of via http://www.artisttableonline.com/livemodelzwolle                                      

De ArtisTTable organiseert om de zes weken een online thema-expositie.  Sinds de oprichting van hun online galerie en de eerste expositie in februarie hebben ze een vast publiek weten op te bouwen van zo’n 1750 volgers op internet. De thema-exposities worden beoordeeld door een jury, en de winnaars krijgen een klein geldbedrag.   

Op 29 september organiseren Tali en Royce  eenzelfde modelteken marathon in Traverse City, Michigan, de hometown  van Royce.


  
Comments